AKTUELNO

Otvorio dušu.

Sledeći sagovornik voditelja Darka Tanasijevića pre večerašnjeg izbacivanja bio je Alen Hadrović. On je pre intervjua obasipao Maju Marković poljupcima i zagrljajima, a o svom odnosu sa njom pričao je sa Darkom.

Ja sam fino, sada sam bio u šetnji, nisam očekivao da ću biti pozvan na intervju. Prvi put me je ona zvala u šetnju, a ti me prekineš - našalio se Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj prija moje društvo, ja sam zaljubljen u nju, čekamo da ona dobije poziv, da vidimo kako će to da se raščisti. Njoj je teže, ne želim da je pritiskam i da forsiram. Štagod ja osećao, sačekaću... Ja sam neko ko može da sačeka, vredna je da se sačeka - istakao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da će ovo prerasti u nešto ozbiljnije, da nije avantura u Zadruzi i da nije zbog rijalitija, nego nešto dublje. Jače je iz dana u dan, sve se više vezujem za nju. Vidim to i kod nje i kod sebe. Tražimo svaku priliku da budemo zajedno i to će biti to. Ja je na samom ulasku nisam ni primetio, posle par dana mi se svidela. Onda sam rekao Tomoviću da mi se sviđa i da mi prija njeno društvo. Prvo što je bilo, bio je njen pogled dok smo trenirali, sve mi se svidelo kod nje. Ja ne volim devojke koje su željne pažnje, vidim da se druži sa jednom drugaricom, jednim drugom. Nisam muškarac koji voli da mu devojka bude super sa svima, pored fizičkog izgleda, to su stvari koje su me privukle kod nje - otkrio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se malo oslobodila, pušta me da je zagrlim. Preplavi me energija, osećam leptiriće u stomaku - rekao je Alen na kraju razgovora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Alen Hadrović

#Jovica Putniković

#Maja Marković

#Zadruga 4