AKTUELNO

Otvorio dušu!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je bivši učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima uhapšen. Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je ovom prilikom u velikom intervjuu otkiro sve o hapšenju i boravku u Nišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuo sam na nastup u Modriču u jedan klub da radim i na granici su mi rekli da imam poternicu Srbije, na prvi trenutak sam pomislio da je skrivena kamera, ali kada su me stavili unutra u pritvor 4 sata video sam da nije šala. Zatim su mi rekli da će patrola doći po mene i da ću morati u Kazneno Popravi Dom u Nišu. Nakon 4 sata patrola je došla i krenuli smo za Niš. Tamo kad sam stigao smestili su me u ćeliju sa nekim Švabom. Covek je na prvi pogled delovao kao polumrtav, ali nakon mog šprehanja dojča sa njim progledao je i nije prestajao da se smeje - priča Lazar Čolić Zola, pa dodaje:

Video: Privatna arhiva

Ujutro nas je probudila straža i digla na noge, a nakon toga je usledio i doručak koji se sastojao od modre viršle i parčeta hleba. Naravno, Švaba po imenu Mihael nije ni pomišljao da okusi klopu, a ja sam bio raspolozen i za svoj i njegov obrok. Nakon toga smo nastavili da ćaskamo jezikom koji se sastojao iz Nemačko-Englesko-Španskog. Sat unutra je trajao kao godina napolju. Bilo je jako teško, ali u nekim momentima zanimljivo jer sam shvatio kako je zapravo ljudima koji su tamo godinama. Posle toga sam čekao da me pozovu na sud i nadao se da će da mi se ukine pritvor jer je određen zbog mog nepojavljivanja na sudu, jer sam bio u Zadruzi. Bilo je jako teško, tih 30 sati je trajalo duže nego 6 mjeseci rijalitija, ali bukvalno. Razmišljao sam o svemu, celi moj život mi je prolazio kroz glavu, ali sam se trudio da razmišljam pozitivno i čak sam napisao pesmu koju planiram da izdam kao moju drugu pesmu, a prva je već gotova. U toku je montiranje spota koji izlazi uskoro. I došao je taj trenutak stavljaju mi lisice i voze me na sud, tamo dobijam advokata koji je uspeo da mi ukine pritvor i pustili su me - dodaje bivši zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Na iznenađenje mnogih, Zola se u Nišu družio sa rođenim bratom Marije Kulić, sa kojom je na ratnoj nozi, ali za njenog brata Pericu je imao samo reči hvale.

Nakon mog izlaska, prva osoba na koju sam naišao u Nišu je bio Perica, rođeni brat od Marije Kulić. Sa njim sam se video i proveo neko vreme. Mnogo dobar čovek i pošten. Čak smo popili malo i ispričali se. To je ceo kontakt sa porodicom Kulić - otkriva Zola.

Foto: Privatna arhiva

Za kraj je otkrio da li planira pomirenje sa bivšom devojkom, čuvenom Miljanom Miksi Kuluć, preko koje se proslavio.

Nemam u planu nikakvo pomirenje, isključivo želim da se posvetim sebi i svojoj karijeri, jer mislim da sam zaslužio da dođe i mojih 5 minuta, a ovih 30 sati koje sam proveo iza rešetaka cu GROSE, da naplatim onom kome treba, jer nisu oni svesni ko je Zolander na 100% - ispričao je Zola za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić