AKTUELNO

Otvorio dušu!

Ljubitelji kvalitetnog folk zvuka i kafanske muzike uželeli su se pesama Harisa Džinovića, a tim povodom pevač vredno radi na muzičkim ostvarenjima, a u najnovijem ukrstio je glas sa jednom mladom pevačicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Haris i Angelina odlučili su da spoje tradiciju i moderni pravac te ćemo od ovog tandema imati priliku da čujemo nešto totalno drugačije.

To je jedan mladi talas, oni imaju svoj pravac u muzici koji nije meni pripadajući, međutim ja imam jedan deo u toj pesmi koji može da se otpeva na moj način. Čudan je spoj, jer je ona mlada, a ja iz druge branše, ali muzika nema tu barijeru, mogu pevati ljudi zajedni - priča Haris.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam uzbuđena ovo je jedan ozbiljniji projekat, dosta sam srećna što je Haris želeo da odradimo projekat zajedno. Potpuno spontano, pesma je bila za njega, ja bila tu u studiju, i tu smo se nekako skontali i to je krenulo svojim tokom. Velika mi je čast što je živa legenda pristala da snimi duet sa mnom - dodaje Angelina.

Haris se osvrnuo i na period bez nastupa tokom koronavirusa.

Koncerti fale iz prostog razloga što tebi treba neko dešavanje i adrenalin. Ne pevati godinu i po dana, ne šetati, naravno da je to katastrofa i da nedostaje. Pevao sam malo u kupatilu - priča Džinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač i njegova supruga Melina Džinović nedavno su napravili veselu proslavu povodom useljenja u svoj novi dom.

Ja jesam tu sudelovao sa svojim željama što je normlano. Volim da napravim po svom ćeifu - kaže Haris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćerka Meline i Harisa koja je po želji roditelja javnosti dugo bila nepoznata, sada je prava zvezda društvenih mreža.

Ne petljam se. Nisam se Melini mešao u njene haljine, samo sam pomagao kad treba, e takav stav imam i sa ćerkom, ako je ona odabrala to i ako se to njoj sviđa, puni vetar u leđa i od oca - zaključio je pevač.

Autor: M.M.

#Angelina

#Haris Džinović