AKTUELNO

Zadrugar koji izaziva podeljena mišljenja.

Zadrugar Fran Pujas i njegova bivša devojka Paula Hublin napravili su pravu pometnju još pre ulaska u "Zadrugu 4". Njihov specifični izgled privukao je pažnju publike, a svima su se činili kao skladan par.

Foto: Jelena Simonović

Međutim, problemi i detalji iz njihovog života počeli su da isplivavaju na površinu po samom ulasku u Belu kuću. Fran važi za zadrugara koji je bez dlake na jeziku, pa osim što često zna da odbrusi svim cimerima, on se ne libi da otkrije problematične detalje iz svoje prošlosti. Fran je tako pričao o svojim problemima sa zakonom, narkoticima, agresivnošću, trenucima slabosti...

Ono štu su mnogi zapazili, a što i njegova bivša devojka Paula često govori, je to da je Pujas inteligentniji od većine zadrugara. Mnogi zbog ovoga sumnjaju da su neke stvari koje izgovara unapred smišljene, kako bi bio što zanimljiviji publici. Tako je sinoć, nakon emisije "Pitanja gledalaca", kada je Fran priznao da duguje 80.000 evra, kao i da se plaši da se vrati u Zagreb, Hana Rodić, Pujasova poznanica, zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom izrazila sumnju u njegovu priču.

Ono u šta niko ne sumnja je da je Fran pokupio simpatije određenog dela publike, koja saoseća sa njegovom pričom i koja ga podržava u njegovoj borbi da se vrati na pravi put.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada se internetu pojavio snimak malog Frana, koji rešava Rubikovu kocu za pet minuta, a njegovi fanovi su oduševljeni. Mnogi su se iznenadili i kada su videli kako je Pujas izgledao kao dečak, s obzirom na to da su navikli da gledaju njegovo lice prekriveno tetovažama. Nama ostaje da i dalje pratimo Franov put u "Zadruzi", kao i da vidimo hoće li njegova borba sa samim sobom uspeti, a snimak o kome se priča možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Paula Hublin