AKTUELNO

Ovo je tek početak otkrivanja!

U četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" prošle noći emitovala prva emisija ,,Pitanja gledalaca". Kao što je već poznato, voditelj Milan Milošević čitao je pitanja koja ste vi postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Odmah na početku emisije Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović imali su vremena da objasni njihovu burnu prošlost, koja je tek sada dobila epilog. Burne rasprave, teške reči i optužbe nizale su se i sa jedne, i sa druge strane, a u sve su se umešali i ostali zadrugari, na čelu sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom koja je sve to proživljavala sa ćerkom.

Međutim, to naravno nije sve, odnos koji je mnoge iznenadio jeste relacija Monike Horvat i Filipa Cara. Iako su otkrili da se poznaju od 2009. godine, njih dvoje su tvrdili da su bili samo prijatelji, ali ta priča nije prošla kod zadrugara. Monika je potom priznala da je sa Filipom bila na dve nedelje u vezi 2006. godine, što je izazvalo još veći haos za crnim stolom. Veliki problem, kako su zadrugari istakli jeste Vladimir Tomović koji se, kao i obično umeša u svaki odnos koji je na staklenim nogama. Nakon emisije Monika i Filip nastavili su prepucavanje, a Tomović je bio tu da uteši atraktivnu Hrvaticu.

Izgleda da se istorija ponavlja, Nenad Aleksić Ša pokušao je da se odbrani od povezivanja sa zgodnom zadrugarkom Aleksandrom Mimom Nikolić, pa je ,,vruć krompir" prebacio kod Stefana Šebeza, tvrdeći da su njih dvoje ,,prijatelji sa povlsticama". Šebez nije želeo da se upušta u tu diskusiju, pa je svoje vreme sačuvao za priznanje da mu se dopada Milica Kemez, sa kojom je preko dana i razmenio nekoliko nežnosti.

Zadrugarka Anabela Mićić otkrila je da se upoznala sa Filipom Mijatovim na jednoj kafi, što je kod Miljane i Marija izazvalo burnu reakciju, govoreći da su čule o njoj razne ne tako lepe priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je takođe bilo zanimljivo tokom večeri jeste prošlost bivše inspektorke Ljiljane Stevanović Lili i Kristijana Golubovića. Naime, gledaoci su upitali Kristijana da objasni zbog čega ga je Lili jurila da ga uhapsi, te je on ispričao i prepričao filmsku scenu zajedničkog skoka sa zgrade.

Noć puna iznenađenja, otkrivanje tajni, prikrivanja istine je za nama, ali tek je početak, mnogi zadrugari će tek otkriti svoju burnu prošlost, a televizija Pink prošle noći je dokazala još jednom zbog čega je najgledanija televizija koja obara sve rekorde.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga