AKTUELNO

Tek sledi haos!

Voditelj Milan Milošević je sečekao Maju Marinković ispred studija, kako bi sa njom obavio intervju. Sa Majom je došao i Taki, njen otac.

Iskreno, ovo mi je stresno. Nisam ispratila šta se dešavalo između Takija i Janjuša, nisam čula. Stefan mi je rekao da je Taki pokušavao da spusti loptu. Nije mi prijatno, ne znam šta da kažem sada - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam naciji koja je gledala ovu nemilu scenu, provocirao je, ja sam morao da intervenišem. A znamo kakve su scene bile između njih, svi smo svedoci da je devojku doveo do nervnog sloma. On je nju uništio. Naći ćemo spas od nasilnika - rekao je Taki.
Koga ste zvali na telefon? - pitao je Milan.
Nikoga, ko meni treba u životu? Maja je njega nosila na svojim plećima ovakvim malim... On je nju ponižavao, takvim rečima je ponižavao... Tomović mu je sve lepo rekao, da je greška prirode - dodao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je rekao da sa tobom neće biti i rekao je da ste i ti i Taki nosati, ali si se ti operisala - otkrio je Milan.
Ja sam neko ko je iskren. Ako je to rekao, onda je pokazao da je veliki folirant. Videću o čemu se tu radi. Ja sam povredila njega, ali on je povredio mene, ženu, dete i mnoge osobe. Žao mi je mog oca, sada reagujem burno. Poznajem svog oca, sigurno je pokušao da spusti loptu, to mi je rekao i Karić - rekla je Maja.
Taki je samo rekao da je Janjuš za njega vazduh, tako je sve počelo - dodao je Milošević.
Smatram da je trebalo da ima poštovanja kao moj partner - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo poštovanje, on nije poštovao ženu i dete, a kamoli meni... Milan će mi biti svedok za one pretnje što je izjavio - rekao je Taki.
Kakva god da sam, ja sam njegov izbor bila, ostavio je ženu zbog mene, treba da se zapita o svom izboru. Ako sam najgora, kakav si ti? - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.