AKTUELNO

Ovo je veoma obraduje.

Mlada pevačica u usponu Anđela Vujović poznatija kao Angellina gostovala je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pa je pričala o svojoj novoj pesmi, odnosno obradi pesme Dina Dvornika "Ti si mi u mislima".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se trudila da taj hit osvežimo, nisam se naprezala, lepo je urađeno i baš mi se dopada. Bilo je pitanje da li da pevam pesmu "Hajde da uzmemo neki novi auto", ali kada sam čula "Ti si mi u mislima" znala sam da je ona moja - rekla je ona i dodala:
Početkom godine sam radila, a onda smo svi upali u ovaj neočekivani zatvor, ali gledam da poštujem sve. Okrenula sam se drugim stvarima, u studiju sam, spremam pesme, da izađe album.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je otkirla da ne voli druženje sa mnogo ljudi, ali da ne uživa ni u šopingu osim u onom koji obavi u kineskom butiku.

Ja volim sa svojim ljudima da sedim na nekim intimnijim mestima. Imam samo dva prijatelja, oni su mi najbliži, kao moja porodica. Ja volim da odem kod Kineza i kupim trista gluposti koje mi ne trebaju, mikrofone, svećice, veštačko cveće koje ne znam gde ću, sve to što kupim za 50 dinara - rekla je Anđelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Anđela Vujović | Angellina

#Premijera-Vikend specijal