AKTUELNO

Ovo ga je veoma razbesnelo!

Princ Hari i Megan Markl su prošle godine odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a intervjuom koji su dali Opri Vinfri šokirali su svoju porodicu ali i čitav svet. Sada je otkriveno zašto je Hari ipak pristao na taj intervju.

Britanski princ Hari je pristao na intervju sa poznatom voditeljkom Oprom Vinfri manje od 24 sata nakon što je saznao da će mu kraljevska porodica povući vojna odličja koja je imao.

Britanski mediji javljaju kako je vojvoda od Saseksa bio vrlo besan zbog povlačenja odlikovanja, a kraljevska porodica je tu odluku donijela 19. februara ove godine nakon što su Hari i Megan Markl godinu pre odstupili od svih kraljevskih dužnosti.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

- Megan i Hari su bili dosta napeti pre nego što su pristali na intervju sa Oprom, a upravo su saznali da će Hari ostati bez vojnih odlikovanja. Vojne titule i odličja su mu mnogo značile i zbog toga je postao izuzetno ljut - rekao je izvor blizak kraljevskom paru. Istog vikenda Hari je pristao na intervju kojim je šokirao svoju porodicu.

Još ranije su objavljena nagađanja kako su na intervju pristali jer su saznali da njihov sin Arči neće imati kraljevske titule, ali ispostavilo se ipak da je to netačno.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions, Tanjug AP/Toby Melville

Da podsetimo, kraljevski par je nedavno dobio kćerkicu Lilibet Dajanu, a još nije jasno jesu li pitali kraljicu Elizabetu slaže li se sa time da svoju ćerku nazovu Lilibet, što je kraljičin nadimak po kom su je zvali samo najuži ljudi iz njenog života. Prema pisanju britanskih medija, Hari nije pitao kraljicu za dozvolu, već je samo obavestio kako će nazvati svoju ćerku. Šta je tačno bilo, tek će se saznati.

Svojim intervjuom sa Oprom Vinfri u martu ove godine šokirali su mnoge zbog tvrdnji koje su izneli, a ionako poljuljane odnose unutar porodice dodatno su pogoršali svojim izjavama.

Autor: M.K.