AKTUELNO

Ovako odmaraju!

Zbog epidemije koronavirusa situacija u Srbiji i dalje je alarmantna, a mesecima unazad je savetovano svima da zemlju ne napuštaju, te da ove godine letuju u Srbiji. To su mnogi i poslušali. Iako jedva čekaju leto da odu na neke egzotične destinacije, mnoge naše poznate zvezde sada odmore provode potpuno drugačije.

TANJA SAVIĆ

Pevačica Tanja Savić sve vreme otkako traje epidemija provodi u svom rodnom selu Radincu, s obzirom na to da su joj sinovi i suprug u Australiji. Da bi malo skrenula misli sa činjenice da joj deca nedostaju, ona obilazi Srbiju, pa je tako posetila čuveni Manastir Manasiju.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

ANĐELKA PRPIĆ

Nakon svih navodnih priča o razvodu, glumica Anđelka Prpić rešila je da mir potraži na poznatoj srpskoj planini Kopaonik, gde je uživala u društvu svog psa.

Foto: Instagram.com/andjelkap

STANIJA DOBROJEVIĆ

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević vreme uglavnom provodi u Rumi sa svojom porodicom, koju dugo nije videla, prvo zbog boravka u Americi, a onda i zbog karantina, ali sada uživa i povremeno ode do Fruške Gore.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ

Iako mlada pevačica Anastasija Ražnatović voli da putuje po svetu, a deo leta provede i u svojoj vili na Kipru, ovog puta je sve to zamenila - rekom! Naime, Anastasija dosta vremena provodi kod svog dečka Đorđa u Novom Sadu, koji živi tik uz Dunav, što pevačici sigurno i te kako prija.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

MILOŠ BIKOVIĆ

Glumačka zvezda radi na relaciji Beograd - Moskva, ali zbog svega što se dešava u svetu, on sada najviše vremena provodi na svom placu koji je nedavno pazario u blizini Valjeva.

Foto: Instagram.com/bikovic

ONI SU USPELI DA ODU PREKO

Neke zvezde su rešile da mir i odmor potraže preko granice, pa je tako voditeljka Dušica Jakovljević otišla u Španiju, Jelisaveta Orašanin i Ana Sević su u Crnoj Gori, Goca Tržan i Raša u Bosni, voditeljka Sanja Marinković u Rovinju...

Autor: N. Vujčić

#Anastasija Ražnatović

#Anđelka Prpić

#Letovanje

#Miloš Biković

#Stanija Dobrojević

#Tanja Savić