AKTUELNO

Znak prestiža!

Javne ličnosti u Srbiji neretko vole da se pohvale skupocenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima.

Zglob Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića, krasi lepotan od 45.000 evra. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom vrednim 47.000 evra. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta. 

Foto: Instagram.com

I Baka Prase voli satove, pa njegov košta 55.000 evra na kom se nalazi čak 340 dijamanata.

Jedan od prvih na našoj listi skupih čuka jeste popularni Đani. Radiša Trajković Đani počastio je sebe satom od žuto-roze zlata vrednog 80.000 evra!

Foto: TV Pink Printscreen

Na listi se nalazi i rijaliti zvezda Soraja Vučelić. Ona se pre nekoliko nedelja pojavila sa mnogo upečatljivim satom. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata čija je vrednost 65.000 evra.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: Instagram.com

Tu se na listi domaće estrade izdvaja i Darko Lazić, koji ne krije da su mu skupi automobili i skupi satovi prava opsesija. Pre velike nesreće o kojoj su govorili svi domaći mediji mesecima, pevač je imao veliku zaradu na nastupima u inostranstvu kada je uglavnom i kupovao sve te skupe stvari. Njegov najskuplji sat košta 40.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, Darko Lazić je kavaljer, pa nikada ne bi dopustio da njegova žena ili verenica nose neki jeftin sat. Marinin sat na ruci košta oko 40.000 evra.

Međutim, može se reći da je ovu igru "obrnuo" reprezentativac Srbije. Dušan Tadić je prošle godine pazario sat vredan 100.000 eura.

Autor: M.M.

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Darko Lazić

#Dušan Tadić

#Elena Kitić

#Radiša Trajković Đani

#Soraja Vučelić