AKTUELNO

Ovako su nekad živeli!

Već duže od godinu dana sve je stopirano zbog pandemije koronavirusa, a poslednjih meseci najglasnije se na novonastalu situaciju žale pripadnici domaće estrade, koji dugo već ne nastupaju, samim tim nemaju redovne izvore prihoda, kao ranije.

I dok jedni tvrde da "nemaju pravo glasa", jer su sve do sada zarađivali basnoslovne cifre, drugi su mišljenja da i njima treba pomoći, jer je cela branša u krizi - a kako je bilo nekada?

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" podsetila nas je na to kako su živeli estradnjaci pre pandemije, a kadrovi sa privatnih veselja, gde je kao po pravilu najveći bakšiš, bukvalno ostavljaju bez teksta. Devize lete na sve strane, pevače kite gde stignu, a nekima su čak napravili i improvizovane pojaseve, kako bi imali gde da im zadenu novčanice.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od njih je Šerif Konjević, koji se na jednoj svadbi u Makedoniji "opario", čini se, nikad više, a slično je na jednom veselju prošla i njegova koleginica Snežana Babić Sneki, kojoj su stavljali novčanice gde god su stigli.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Lazić je, takođe, odlično prošao, a za sakupljanje novca poslužio se tehnikom starijeg i iskusnijeg kolege, što se ispostavilo kao odličan potez.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Snežana Babić Sneki

#Šerif Konjević