AKTUELNO

Sukob rivalki!

Gledaoci su konstatovali da Luna Đogani svom dečku Marku Miljkoviću svaki dan govori da je ne voli i da ne pokazuje da mu je stalo do nje, zbog čega su se upitali što i dalje ostaje sa njim.

Svaki dan govoriš Marku da te ne voli, gde su dela, nemoj da glumiš patetiku, jer si se ti utripovala, pa sad kao ne misliš. Sve je jasno kao dan, možeš da imaš koga želiš - bila je kontatacija gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, to sam mu rekla kad sam bila pijana, ja sam sigurna da me voli. Ima neke stvari koje bih ja promenila kod Marka, ali ne mogu, jer on ima 36 godina - rekla je Luna.

Potom je Jelena Pešić potvrdila da je pesmu ,,Nisam ni metar od tebe" posvetila Miljkoviću, budući da se nalaze u izolaciji, što je iznerviralo Lunu i ušle su u sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je zamerio, a ja ćutim kao kuja! To je provokacija! Mene nervira to njegovo, jer on tebe brani! Meni je sve živo zamerio šta god da sam rekla - siktala je Luna.
Uzmi u obzir da sam zaljubljena, rekla sam ti da me ostaviš! Ja mogu da radim šta hoću i da pevam, jedino oštećena sam ja - u svom stilu odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i Marko su se sve vreme svađali sa strane, dok je Đoganijeva sedela, a zadrugari su komentarisali.

Radi šta hoćeš sa njom! Ne zanima me, ženske svađe me ne zanimaju! Ona ima pravo, neka radi šta hoće! Je l' misliš da će da nam pokvari vezu? - odbrusio je Marko.
Ne zanima te, a ćutiš! Ja sam tvoja devojka! Ona nastavlja, kako ja da je zaustavim? Ne mogu! Ona će nas uništiti - vikala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'