AKTUELNO

Sukob koji ne jenjava!

David Dragojević upecao se na konstataciju Marka Janjuševića Janjuša da je sve drugačije bilo u prvoj sezoni Zadruge, kada je bio spajan sa Anom Korać. Janjuš je potom odmah samouvereno zapušio usta Dragojeviću, a onda je Koraćevoj pala roletna i odbrusila mu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekao da sam bio sa njom već da je bilo drugačije, neću da objašnjavam ništa - odbrusio je Janjuš samouvereno.
Mene je Maja sinoć pitala kako ovo izgleda i ja sam rekla da nisam htela da komentarišem. Onog trenutka kada sam ja videla klip i kada mi je tata postavio pitanje kako to utiče na njih, znam da sam se sklonila od njega, nismo se družili. On nema šta da prizna, kao što je govorio i za Ivanu i Maju, drugačije se izražava. Ona je mene prošle godine komentarisala, ja nju nisam vređala a ona mene napada, jer sam rekla da mi izgleda da j ezaljubljena. Nema potrebe da ona mene sada vređa - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala, jer je David javno prevario Aleksandru, a sada se ovde kači za mene, jer ga nema nigde. Janjuš i ja nismo radili ništa, a on traži da nešto zagrebe - vikala je Maja.
Meni pište j*ja za tebe, ti si meni odvratna! Ona njemu pravi ljubomorne scene, ona plače za njim, pravi mu neprijatne situacije i to radi konstantno! Sad stavila ove zube. Ti treba da se skloniš od nje - uzvratio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'