AKTUELNO

Sukob između ljutih rivalki ne prestaje!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je za Lunu Đogani, a bilo je u vezi sa sukobom Maje Marinković i Marka Miljkovića.

Kažeš da ne podržavaš nasilje, a Marku pričaš kako ćeš Maju da nokautiraš, da li ti podržavaš nasilje ili ne? Šta je tebi bilo teško što je tvoj dečko bio zaljubljen u nju - glasilo je pitanje za Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Zaljubljena kao što sam ja zaljubljena u Boru. Bilo mi je muka više, previše smo dali značaj toj devojci. Mislim da nije postojala, dok se nije umešala u našu vezu. Išla je kod Drveta, bila je na radiju... Ja sam ovde i te kako bitna. Ja ne želim ovim nisko-budžetnim igračima dajem reklamu. Sjašite s mene, meni niste interesantne, odj*bite od mene! U pravu si, ja sam te upalila, ali ću te ja i ugasiti. Ja sam ovde protiv nasilja - odgovorila je Luna.
Bitna si kao rasturačica brakova. Znači da nisi uništila nečiju sreću. Poznata si kao ljubavnica, a u ovoj sezoni kao treća. Ti si dno-dna, ljubomorna si na mene. Ličiš na Lignjoslava bubuljičavog - vređala je Marinkovićeva Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedina jeb*čica si ti Majo. Što se tiče Maje ona je postala veoma nepodnošljiva u poslednje vreme. Ti samo smrdiš. Na sve načine pokušava da nam uništi vezu, traži dlaku u jajetu. Ti i ja nismo imali ništa, a pričaš da jesmo. Nikada nisam rekao da mi se sviđa. Ti si devojka za jedno veče - dobacivao je Marko.
Sinoć joj je ispala v*gina, hej, pred nama. Dosadna je, zakačila se za mene kao krpelj - vikala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'