AKTUELNO

Sledeća tema koju je voditelj Milan Milošević pokrenuo u emisiji "Pretres nedelje" bio je odgovor Jelene Pešić tokom emisije "Pitanja novinara".

Tada je Jelena ispričala kako Luni Đogani ne bi bilo prijatno da čuje njeno mišljenje o vezi sa Markom Miljkovićem, a Milan je želeo da sazna o čemu se tu tačno radi.

Rekla si da ukoliko bi ti iznela mišljenje o vezi Lune i Marka, da Luni ne bi bilo dobro. Šta si mislila? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da joj ne bi bilo prijatno da čuje. Prosto, kada bih bila 100% iskrena, ne bi joj bilo prijatno - rekla je Jelena.
Mi smo prekinuli druženje jer Luni smeta, a Jelena treba da kaže kada je krenula, zamolio bih je da kaže, šta je toliko strašno, što bi Lunu dovelo do ludila. Bacaš crv sumnje, em je kukavički, em je podlo. Ako imaš nešto da kažeš, kažeš od A do Š. Ja nemam šta da krijem. To rade samo kukavice, podli, pokvareni ljudi i najveći šljam u rijalitiju. Ovo mešanje je podlo i pokvareno, ne kažem da si takva, ali ovo je pokvareno - skočio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da za tvoje prijateljstvo sa Markom ima mesta van rijalitija? - upitao je Milan Jelenu.
Ja sam se iz ove situacije isključila zbog Marka. Kada je rekao da to Luni smeta, ja sam ga razumela. Ja sam uvek tu. Isto osećam prema njemu, isto gledam na njega. Neke stvari mi se ne sviđaju. I dalje osećam poštovanje sa njegove strane, i on moje. I da je meni ušao dečko i rekao da mu smeta i ja bih verovatno isto. Možda malo manjka poštovanja i ljubavi, kada ih sada gledam, rekla sam da nekako, najveći dokaz Markove ljubavi prema Luni je da bude suzdržan prema Anabeli - istakla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'