AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" podigao i Taru Simov.

Tara se ovih dana oseća loše zbog raskida sa Matejom Matijevićem, a Simova smatra da je za sve kriv poziv koji je on imao sa porodicom.

Njegovi su mu rekli da se drži svog stava, samim tim da ne bude sa mnom, sestra mu je na kraju rekla da se seti sa kakvim devojkama je bio, samim tim sam se ja osetila poniženom. Kada je završio poziv, malo sam se deprimirala, kao kad je za Novu godinu bila njegova bivša u klipu. Ja sam ostala da plačem sama na krevetu, on mi je rekao da je otišao da proluftira glavu, ja sam bila sama na krevetu. Sama sam plakala, on se vratio posle pola sata, opet sam se rasplakala, on je opet otišao. Tako nam je počelo veče. Nije me poljubio za laku noć, rekao da sutra ima naporan dan, ja sam rekla da ja imam naporniji. Shvatila sam da imamo drugačiji pogled na naš odnos, moji planovi koje sam imala, da zajedno živimo, posvetimo se muzičkim karijerama, shvatila sam da on nema takve. On hoće da se posveti svojima - krenula je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je već bezobrazna, skrati malo. Sada ispada kontradiktorna, nasamo mi kaže da ne misli da sam zbog njih uradio. Upaljač (Markov) nije razlog. Sada mi se ovde kao opet iščuđava nešto, sad joj kao odjednom ništa nije jasno. Ne vadim se preko poziva. Nakon poziva sam je tešio, ona je krenula da mrači. Rekao sam joj: "Tara, sada imamo 2 i po meseca da dokažemo neke stvari". Nisam hteo da raskinem sa njom, dizao sam je. Došli smo u takav stadijum veze da je najmanja greška najveća greška. Zaspali smo i onda situacija. Neka ispadnem ljubomoran, ali nije u pitanju ljubomora, nego momenat provokacije. Dolazim do stola i uzimam jaje, u svađi smo, čekam da vidim kako će da odreaguje. Ona kao: "Marko, hajde da se kucnemo". Onda sa Mensurom. Onda na silu đuska, ja sam probao da igram, otišao da se sunčam, iznervirao se. Onda je došla tamo i vikala: "Ja imam nekog, a ti si sam", aludirajući na bivše momke. Mogao sam i ja da je provociram, to je to, to je priča, poziv nije uticao na mene - pričao je Mateja, a Simova ga je nekoliko puta demantovala.
To što je moja sestra rekla na kraju poziva, može da se shvati kao uvreda, ali setimo se i šta je njen otac rekao. A to što je moja sestra govorila, to sam i ja pričao ovde, pa mi nije zamerila - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je nekoliko puta bila na ivici suza, a i dalje joj nije bilo jasno zbog čega je Mateja raskinuo sa njom, jer smatra da nije imao dovoljno dobar razlog.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga 3

<
'