AKTUELNO

U toku je emisija "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević. Na samom početku, povela se pričao o današnjem pozivu koji je imao Bane Čolak.

Podsetimo, Ivana Krunić je u današnjem pozivu javno potvrdila svoju izjavu koju je dala za portal Pink.rs, a to je da raskida sa Banetom Čolakom, što je njega ostavilo u šoku.

Vidim da su mnogi ljudi sa kojima sam se svađao ovde bili u pravu. Šta da kažem, verovao sam drugoj strani, u to što smo pričali. I dalje sam u šoku, nisam je prepoznao... I taj stav: "Ti ćeš da ćutiš, ja ću da pričam..." - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bio iskren kada si prenosio neke stvari danas - prokomentarisao je Milošević.
Najviše me je zabolelo, nije mi dala ništa da kažem, spomenula neke laži i manipulacije. Rekla da sam igrao na dve stolice, sa Erminom, nije htela da kaže konkretno šta sam je slagao. Sve sam joj ispričao, možda sam nešto nenamerno zaboravio. Rekla mi se da se dva dana borila za nas, da ništa neće da sluša, a onda je rekla da je počela da gleda klipove. Znači da je nekoga poslušala. Ne želim da je neko vređa u mom prisustvu, niti ću ja nešto loše reći. Danas sam rekao samo da me je izdala i povredila i da to nije ta osoba sa kojom sam ja bio - požalio se Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prošlog četvrtka rekla da želi da joj napravim bebu, da sam čovek njenog života. Za sedam dana takva promena... Kao da smo bili neki stranci, onako hladna danas. Ja sam takav bio prema njoj kad je ušla Ermina, ali ja tada nisam imao emocije prema njoj - nastavio je Bane.
Ivana je rekla da si ti najveća greška u njenom životu, da si je lagao i ispirao mozak, nije imala danas vremena, niti si dozvolio da sve kaže. Nisi je pitao ni kako je - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da je pitam, vidim da cveta, kosa, šminka... Da ne kažem na šta je izgledala. I onda se odmah promenila, izraz lica. Četiri meseca ovde nije kao četiri meseca napolju. Jesam joj prebacivao za Luku kada je doneo ruže, nisam znao zašto ona kao zauzeta devojka ima potrebu da uzme. Ne želim da pričam dalje, ali ona je bila ta koja je bila ljubomorna, hvala poglede. Jesam joj prebacio to za Luku i za Orozovića - priznao je Bane.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'