AKTUELNO

Hoće li vanredno stanje uticati na njihov odnos?

Romanse mnogih parova sa estrade na staklenim su nogama otkako je u našoj zemlji uvedeno vanredno stanje. Ima i onih koje nisu izdržale ni početak vanrednog stanja, pa su se i okončale. Prva ljubav u doba koronavirusa koja je pukla jeste ona između Milice Todorović i Petra Strugara. Zbog nepomirljivih razloga pevačica i glumac odlučili su da raskinu, ali i da nakon burne veze ostanu u prijateljskom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Rada Manojlović i njen dečko i kolega Haris Berković razdvojeni su punih mesec dana. Naime, luče iz Četereža vratila se u rodno mesto, dok je njen dragi ostao u Bosni i Hercegovini. On je nekoliko dana pre uvođenja vanrednog stanja imao nastup u Bosni, gde se potom zadržao kod svojih roditelja, dok se Rada uputila u svoje selo kako bi bila sa porodicom. Iako se spekuliše da su i njih dvoje okončali svoju ljubav, istina je, ipak, malo drugačija. Kako neposredno saznajemo, pevački par je imao nesuglasice koje još nisu uspeli da prevaziđu, ali su odlučili da ovu situaciju iskoriste da ohlade glave i, čim to bude bilo moguće, vide se i porazgovaraju.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

Ne bi ovo bio prvi put da ljubav Rade i Harisa prolazi kroz iskušenje. Naime, pevačica je često u medijima o svojoj vezi, koja sa devet godina mlađim partnerom traje pola decenije, govorila kao o velikom izazovu jer im rasprave nisu strane. Međutim, izgleda da su upravo te rasprave postale sastavni deo ove ljubavi, koja je dosad bila jača od svakog problema.

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'