AKTUELNO

Hoće li obnoviti odnos?

Voditelj Milan Milošević je večeras na "Pretresu nedelje" podigao i Gagija Đoganija, koji je juče dobio šolje i posteljinu sa njegovim i slikama Ermine Pašović.

Koja je ta osoba sa kojom ti kažeš da nema hemije, a ona kaže da ima? Ko je ta osoba koju je tvoja ćerka podržala, koja je na šoljama? - upitao je Milan Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam stvari juče od mojih, pored tih stvari sam dobio dve šolje gde smo Ermina i ja na tim šoljama. Ne znam ko je to poslao. Ili ljudi koji me podržavaju. Zahvalio sam se sestri, ona je sve to spakovala. Prelepo, i posteljina. Da je ona ušla bez Baneta ovde, da bi bilo drugačije. Da bi emocije bile drugačije, da bismo nastavili da budemo zajedno, možda bi se pretvorilo u neku ljubav. Da sam joj ja predložio da uđemo zajedno. Kada smo stavljali etikete, rekao sam da je bila lažov. Slagala je za taj poljubac na parkingu i te neke laži za Lunu... Da se ne vraćam, ona odmah reaguje, to je jedan od razloga zbog kojeg smo i prekinuli tu priču. Ja sam se raznežio kada je to stiglo. Ali krivo mi je što su te emocije prekinute, sada smo prijatelji - odgovorio je Gagi.
Ja jesam iznela neke stvari koje ne bi trebalo. Ali mi se poznajemo jako dugo. Ja imam sa njim tu neku konekciju, mislimo isto. Mi smo povezani. Ali ovde u "Zadruzi" to svako tumači kao da će da se desi nešto. Ja njega stvarno volim celom dušom, on je meni najbolji prijatelj. Nema potencijala za vezu. Da želimo, spoji bismo se. Komentarišu da smo lep par, jesmo lep par, ali to nije dovoljno za vezu. Mi imamo hemiju, to je za mene kad ja pogledam čoveka i znam šta mislim. Hemija je bilo i uvek će je biti. To je čudna stvar, jednostavno imamo tu hemiju. Ali nije zaljubljenost - objašnavala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si joj sinoć da ti je kao žena - rekao je Milan Đoganiju.
Sprema mi stvari, sprema mi klopu. Jeste. Ermina je sada prava Ermina, meni se tako dopada. Napolju, da ima neke hemije, sve uslove ispunjava, ja bih bio sa njom - priznao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Zadruga 3

'