AKTUELNO

Hoće li uspeti da izglade odnos?

Sledeći gost emisije radio "Amnezija" bio je Mensur Ajdarpašić, a voditelji Bora Santana i Bane Čolak pročitali su mu pitanje koje je postavio Marko Đedović.

Da li si svestan da ćeš ovde biti za džabe i da je to gore od diskvalifikacije i da li je Mina vredna toga? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što uradim, uradim jer mislim da tako treba da se uradi. Zbog sebe sam kažnjen. Kakve veze ima Mina sa tim? - započeo je Mensur, pa dodao:
Ja sam čuo ono ispred paba, unošenje u facu ne mogu, razjedalo me je to, otišao sam u kuću, pokušao da razgovaram sa Janjušem. Ja se njegovim prijateljicama nikada nisam uneo u facu. Moje ponašanje ne zavisi od nje. Mi trenutno raspravljamo - pričao je Ajdarpašić, a u studio je upao Marko Janjušević Janjuš:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti misliš da sam se ja njoj stvarno uneo u facu? Ja se njoj nisam ni uneo u facu, ni pretio. I da sam rekao: "Smrade jedan". Kako se ja tebi mešam u vezu? - pričao je Marko.
Ne mešaš se. Što se tiče Mine i Uroša, ja sam malo popio, nisam nikada popio kao tad. Samo ću da kažem, to što je neko gledao kao druga, to mačku u rep. Oboje su krivi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je razlog tvoje mini depresije nakon "Zadrugovizije"? - pročitali su pitanje za Janjuša Bora i Bane, a on je želeo da reši odnos sa Mensurom:
Ma, to je prošlo odmah. A da rešim ovo sa Mensurom. Ja sam Mini najbolje savete uvek davao, uvek bio uz nju. Da bi na kraju ona mene napala. Ja ne želim da ulazim u te stvari, kao što ni noćas nisam hteo. Ti razmisli, radi šta hoćeš - poručio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'