AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u "Zadrugu", kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka".

Sledeći video-prilog koji su zadrugari pogledali bio je snimak sa žurke, gde Gagi Đogani govori Stefanu Kariću da se Ermina Pašović "loži" na njega nenormalno i da će se svašta desiti kada se napiju.

Pa dobro, neka ga. Nek' je rekao. To veče je sve oprošteno - istakla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekao da je malo ohladi, jer joj je mnogo dao na značaju, ali i da ima hemije između njih - prokomentarisao je Stefan Karić.
Mislim da se Ermini dopadam, to je sigurno, ali da mi ne možemo da budemo zajedno. Ona je budala i nije normalna, ali ja je gotivim takvu. Ona je priznala da je budala. Dobro mi je sa njom, super mi je za druženje - priznao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se što stalno tako priča da sam ja budaletina. Ja sam se sa njim dogovorila da ne priča sa ljudima o meni, par puta je to uradio. Ako misli da sam budaletina, neka sam... A Stefan neka se bavi svojim životom - poručila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim u tom nekom pozitivnom smislu - pravdao se Gagi, pa nastavio:
Ona samo nešto tandrče, ne može da se dođe od reči do nje - prokomentarisao je Đogani.
On sada hoće da odbrani Stefana, a ne znam ni da li je čuo šta je on rekao. Lik od 20 i nešto godina, savetuje lika od 40 i nešto godina. Važi, ćao - istakla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim tu hemiju, postoji nešto više od prijateljstva, to se oseća, vidi po njenom kezu, a i njegovom. Osećam varnice, tu bi bilo nečega da su van rijalitija - rekla je Luna.

Dok je Luna pričala o tome, Gagi je ustao da objasni kako Ermina flertuje sa njim, zbog čega je nastala neprijatna scena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'