AKTUELNO

Pink.rs u posedu ekskluzivnih fotografija Dragane Mitar sa jahte!

Dragana Mitar i Marko Đedović od samog starta su bili nerazdvojni prijatelji u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", ali poslednjih nekoliko dana oni vode pravi rat! Naime, nakon što su Dragana i Edo nasrnuli na Marka, zbog čega su i kažnjeni od strane Velikog šefa, Đedović je odlučio da ispriča sve što zna o ovoj zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je Đedović ispričao sve o aferi koja je letos drmala javnost, a odnosi se na odnos koji je Dragana Mitar imala sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, bivšim dečkom i menadžerom Sandre Afrike. Marko je izneo da postoji prepiska između Bore Santane i Dragane, u kojima se jasno vidi da je ona "nameštala" ovog zadrugara da je vodi na jahtu kod Mikiše.

Hvalila se da se j*bala sa dečkom Sandre Afrike sa Mikišom, toliko o njenom paklu koji je proživela. Na tvrd k*rac sela čim je stigla. Na kvarno slikala Sinišu, meni slala slike kako je progoni, da bi bi ga strpala u zatvor i uzela stan. Boru je nameštala za Mikišu. Bora je trebao da je vodi na tu jahtu. Onaj Milan što je izlazio sa njom, i on je njen j*bač - pričao je juče Đedović.

Portal Pink.rs došao je u posed ovih prepiski, ali i Draganinih fotografija sa pomenute jahte, kao i poziva koje je Mikiša uputio ovoj zadrugarki. O čemu su se Dragana i Bora dopisivali možete videti u nastavku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Inače, portal Pink.rs je ovog leta stupio u kontakt sa Draganom, kada se u javnost pojavila informacija da je u vezi sa Mikišom. Međutim, ona to tada nije želela da potvrdi niti demantuje.

Sve što bih mogla reći jeste da uživam u pažnji jednog muškarca i da se opet osećam voljeno. Imam i ja pravo na život, posebno nakon svega što sam preživela. Lepo ponašanje i pažnja su ono što mi trenutno prija. To je sve na temu ljubavi što mogu i želim da vam kažem - bila je zagonetna Dragana, a nije želela da otkrije da li je u pitanju upravo bivši dečko Sandre Afrike, Mikiša.

Foto: E-Stock, Instagram.com/Dušan Stanojević, aleksandarmoskovljevicmikisa

U nastavku možete videti fotografije koje su nastale na jahti, koje otvoreno pokazuju da je Đedović bio u pravu, kao i pozive koje je Mikiša uputio Dragani.

Foto: Foto/Privatna arhiva

Foto: Foto/Privatna arhiva

Foto: Foto/Privatna arhiva

Foto: Foto/Privatna arhiva

Foto: Foto/Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Aleksandar Moskovljević Mikiša

#Bora Santana

#Dragana Mitar

#Marko Đedović

#Zadruga

'