AKTUELNO

Zorica i Ermina su takođe istakle da je ponašanje Dragane Mitar nemoralno.

Nakon što su Dragana Mitar kao tužilac i Marija Kulić kao tužena izdeklamovale svoju uvodnu reč, usledili su i komentari porote koji nisu bili nimalo naivni.

Ja sam rekao Mariji da je Dragana majka i da mora da gleda neke stvari iz tog ugla. Opet sa druge strane, Dragana zna za sve ružne stvari koje je uradila, i da se to osuđuje, međutim, ona je spremna na sve zbog ljubavi svog života. Međutim, to nije moralno, s*ks nije moralan. Ja podržavam ljubav i te njihove emocije. Sve što se radi mimo emocija, ja to osuđujem. Ako je Marija bacila optužbe na tu stranu, ja to podržavam - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Edis Fetić je stao u odbranu svoje devojke, ali Marija Kulić ga je odmah sasekla.

Da li Marija ima pravo da morališe Dragani? Ja mislim da ovde većina ukućana nema pravo da bilo kome morališe. Druge osobe mogu da joj morališu, ali vi nemate pravo - započeo je Edo, ali ga je Marija sasekla.
Ja se vodim samo onime što se desilo u rijalitiju. Sve ono što se desilo između Dragane i Miljkovića, Dragane i Tomovića, Dragane i Pavla, Dragane i Nenada, Dragane i supruga i sada ovo sa tobom. Ona ima muža i iako je u braku, ona se švaleriše sa drugim muškarcima. Ona nije razvedena, a moja ćerka je zbog svojih postupaka lošijeg morala - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, ni Zorica Marković nije bila blagonaklona prema Dragani, te joj je uputila brutalne reči.

Meni je zasmetala njena priča za Novu godinu, kada dođe njen muž. Tu su sedeli i pričali, Dragana je redovno pozdravljala svog supruga. Tortu nije ni spominjala. Svi smo kasnije skontali ko je to. Smatram da svi ti muškarci osim njenog muža traže aktuelnost. Smatram da je Dragana kriva. Nije trebalo ovog čoveka da dovodi ovde - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je ona moderna majka, a ja sam rekla da sam staromodna majka. Ja sam u svakom smislu protiv prevare - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Marija Kulić

#Zorica Marković

'