AKTUELNO

Navodno je letos bila sa pevačicinim bivšim dečkom.

Posle Dragane Mitar u radio "Amnezija" došao je i Marko Đedović, te je objasnio kakav je sada njihov odnos i zbog čega je došlo do tolike netrpeljivosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo sada mišljenje imaš o Dragani, nakon što si sinoć izneo istinu o letnjoj aferi? Da li si zaista od nje pokušao da napraviš žrtvu nasilja? - upitali su voditelji Đedovića.
Ne mogu da napravim žrtvu, ako nije. Za to postoje dokazi, njen suprug je dobio zabranu prilaska. Ja sam to objavio, nakon toga je reagovala policija i sudstvo. Čim su organi reagovali znači da je tako, tu nema polemike. A što se tiče ovih bljuvotina, ja živim sa koliko hoću momaka, i sa mačkama i sa kim hoću. To su samo budalaštine. Mogu da se dokažu tamo gde se dokazuju. Da li je meni neko drug, devojka, dečko, šta god, mora to da se dokaže. Ja posedujem sve dokaze - rekao je Đedović.
Ona je rekla da te je Anđela Veštica blokirala - rekli su voditelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se godinama svađamo i miramo. S moje strane na početku jeste bilo netrpeljivosti između mene i Tare, ali posle toga je bila ok prema meni, ja ne mogu da vodim tuđe ratove. Dragana je rekla da ja živim sa dečkom. Ja neću počinjati prvi svađe, ja ću odgovarati na pitanja... Nema veze sa njenim suprugom ta letnja afera, već sa dečkom Sandre Afrike Mikišom. Ja imam Borine poruke kako joj kažu da se otarasi Olje Bajrami da dođe sama. Imam prepiske između Bore i Dragane. Dragana me je pitala kako da se opere od toga. Ali to nije ništa novo, to je već pisano. Možete da pročitate da je Dragana otela Sandri Africi dečka. To su printskrinovi sa njenog telefona - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'