AKTUELNO

Priznale da li su se svađale!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" gošće Ognjena Amidžića su bile samo dame - članice grupe "Hurricane", Katarina Živković i Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija je na samom startu bila "vrela" jer su Kija i Kaća ispričale kakva je bila njihova turneja po Americi i šta su tamo radile u pauzama kada nisu nastupale.

Zajedno smo spavale, u istom krevetu, imamo slike, snimale smo, imale smo svašta.. Ali sad imamo nove telefone, sve slike, snimke ostavljamo iza nas. Bile smo u sek*i šopu, nabroj šta smo kupovale - rekla je Kija.
Seksi donji veš, da ne ulazim u detalje, neke maske i lisice. Dugo smo bile same, zajedno, pa smo morale malo da se igramo (smeh). Mnogi su se pitali zašto je Kristina živa tako na sceni, taj donji veš ima nešto i na daljinski, i Kristinin daljinski je bio kod mene na sceni - ispričala je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Predugo je trajala, ali bila je stvarno super. Mislili smo kad se vratimo da je nestala Srbija, ali sve je još bolje. Super je bilo, nas dve se nismo posvađale i eto. Dva meseca i četiri dana je trajalo, brojala sam, jedva sam čekala da se vratim. Pratile smo Zadrugu, postale smo eksperti - dodala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N. V.

#Amidži Šou

#Katarina Živković

#Kija Kockar

#Ognjen Amidžić

'