AKTUELNO

Da li je ovim potezom pokazala da joj se Mlađa ipak sviđa?

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, kao i ovonedeljne budžete, koje je Nataša Radan kao ovonedeljni vođa morala da podeli po sopstvenom nahođenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle nedelje ste kažnjeni sa po 500 dinara, tako da 16 zadrugara treba da dobije 1500, 13 zadrugara 2500, a 11 zadrugara 3500 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nataša je, iako je negirala da nije zaljubljena u Mlađana Jovanovića, odlučila da njemu da veliki budžet, a potom iznela niz pohvala na njegov račun.

Mlađan je jedna divna osoba kad to hoće, ali zna da bude i bezobrazan - izjavila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja ne znam zašto ima potrebu da se uvek ubacuje u sve što nema veze sa njim, ono veče kada je Miljani pričao svašta, onda je proganja, ide kod nje u krevet, smaram je, ona ne želi da razgovara sa njim, tako da njemu mali budžet - odbrusila je Nataša Zoli.
Ja sam upoznala Janjuša napolju, i rekao mi je da ništa ne smem od šminke da unesem unutra, pa mi je rekao da mogu i televizor da unesem da pratim uživo prenos - izjavila je Radanova i Janjušu dala srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Panda jeste smeće debelo, od njega ne može da se dođe do reči, imala sam u planu da mu dam mali budžet, ali posle će doći od mene da traži cigarete, a ja nemam nameru da ga finansiram više - našalila se Nataša.
Marku dajem srednji budžet, on sada menja tri učesnika ovde, da može na d*pe bi progovorio - izjavila je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je Nini Babić dala mali budžet, zbog reči koje joj je uputila, zbog čega je zadrugarka pobunila.

Nisam te nazvala k*rvom, ako jesam, onda izvini, kad su te nazivali tako, ja sam bila tu da te branim - rekla je Nina.
Svi ste pričali da je on mene iskoristio, ja nikada nisam rekao da je to osoba koja je mene iskoristila zbog svega što se desilo između nas. Smatram da to nije tako, nikad nisam rekla ništa loše. Nemam šta loše da kažem, mene niko nije terao, zameram mu isto to što su ostali ljudi pričali u moje ime da sam iskorišćena, a on nikada nije ustao da treba ja da kažem nešto, on nikada nije stao na moju stranu. Kad god je napadao druge ljude, napadao je i mene, za šlag sam mu se izvinila, meni nije to bila namera - rekla je Nataša o Filipu Đukiću i dala mu srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžeti:

Ana Korać, Stefan Karić, Jelena Pešić, Mlađan Jovanović, Jovana Tomić Matora, Gagi Đogani, Ermina Pašović, Ivana Šopić, Aleksandra Nikolić, Nataša Radan

Srednji budžeti:

Tara Simov, Marija Kulić, Miona Jovanović, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Lepi Mića, Miroslava Mima Živković, Stefan Milošević Panda, Stefan Kandić Kendi, Iva Grgurić, Dragana Mitar, Marko Đedović, Zorica Marković, Miljana Kulić, Filip Đukić

Mali budžeti:

David Dragojević, Lazar Čolić Zola, Milan Petković, Nikola Orozović, Bane Čolak, Mensur Ajdarpašić, Milica Kemez, Edis Fetić, Branislav Radonić Brendon, Ivana Krunić, Marko Miljković, Mina Vrbaški, Mateja Matijević, Nina Babić, Bora Santana

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'