AKTUELNO

Gosti sinoćnjeg "Paparaco lova" ocenjivali su izgled poznatih dama u bikiniju, a štošta su imali da kažu na račun izgleda popularne pevačice i bivše učesnice "Zadruge" Teodore Džehverović.

- Ja sam bila ubeđena da Teodora nikada neće staviti silikone, tako mi je nekako delovala dok je bila u "Zadruzi". Super je to iznela, mislim da je dobila mnogo na samopouzdanju, ali bila je dovoljno zgodna i bez toga. Mnogo vodi računa kako se hrani - istakla je Ivana Cicović nakon odgledanih letnjih snimaka mlade pevačice.

Foto: TVPink Printscreen

O njenom fizičkom izgledu pozitivne komentare izrekli su i Era Ojdanić, Nenad Sinđelić Gastoz, ali i Snežana Dakić.

- Ovo je nesumnjivo jedna jako lepa i zgodna devojka, vidi se da vežba, da drži do svog izgleda. Izgleda jako lepo... Čim se klinke lože, znači da je to nešto popularno.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodorine snimke pogledala je i njena bivša cimerka iz "Zadruge" i nekadašnja drugarica Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Uprkos tome što s Teodorom odavno nije bliska, Luna ju je bez trunke sujete nahvalila na sva usta, što na račun fizičkog izgleda, što na račun talenata.

- Uradila je isto grudi nešto pre mene... Niska, slatka, lepa! Neko ko zrači harizmom, ona je meni stvorena za sve ovo što radi. Ona izađe na binu, izdominira - nije bila škrta na komplimentima Luna, koja je Teodorin izgled ocenila desetkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'