AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Sledeći klip koji je pušten u nastavku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, je razgovor Ivane Šopić i Stefana Karića u toaletu hotela, gde su ogovarali Ivu Grgurić i govorili da bi bila sa Vladimirom Tomovićem, da je on nije ispalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Milica pitala u prethodnom klipu, pa sam komentarisala, a oni sada imaju teorije zavere. Ljubomoran je, sujetan je. Ljubomorna je i Ivana i on. Krivo vam je što sam sa FIlipom - poručila je Iva,
Ljubomorni su, ovde mi izgleda kao da teše jedno drugo. Da se primetiti da postoje varnice između Stefana i Ivane, kada je Iva takve stvari komentarisala, oni su to striktno negirali - ubacila se Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

A između nje i Filipa? - uzvratila je Šopićeva.
To se desilo vremenom, kada je videla da se Stefan hladi od nje. Drmaju te kompleksi niže vrednosti - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti skupljaš moje otpatke - uzvratila je Ivana.
Ovo je uvreda za Janjuša - poručila je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon žestokog prepucavanja, Iva je odbrusila Ivani da nije u vezi sa Filipom i da neće spavati u istom krevetu, a onda je ustala Zorica Marković koja je rekla da Ivana i Stefan izgledaju kao bračni par i da ona izgleda kao žena zmija, koja je povređena.

Moram da kažem da sam se u životu družio sa klošarima, kriminalcima, budalama, ali većeg foliranta od Ive nisam video - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'