AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Jedno od pitanja u emisiji "Pitanje gledalaca" bilo je upućeno Dragani Mitar, koje je glasilo: "Kako te nije sramota da stojiš pored govornice kada je Edisu odbijen poziv i da se smeješ?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se da sam se smejala, stajao je Đedović pored mene. Nisam ni išla, kao prvo, drugo, bila sam kod zidića sa Markom. Kada je bio treći poziv i kada sam videla da je odbijeno, prišla sam. Znam da bi i Edo došao u tom trenutku. Ne znam zbog čega bih se skrivala, kada je moja porodica bila ovde, moje porodica Edisa nije motikom vijala. Zola je bio prvi, ljudi su glasno komentarisali, ja sam ćutala, Zola je rekao da je Zilha promenila prezime. Njegovu ženu ne komentarišem, više Edo baca fore na račun mog supruga. Ne vidim šta sam ja komentarisala loše, najlakše je proglasiti teću osobu krivom - govorila je Dragana.

Edis Fetić prokomentarisao je celu situaciju o noći kada je njegova i dalje zakonita supuga odbila njegov poziv iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana mi je rekla da ona neće da ide kod govornice, rekao sam joj: "Kako god ti hoćeš" - objasnio je Edo, a Dragana je objasnila da je Fetić uvek pozove kada su slične situacije u pitanju.
Kada sam ulazio ovde, bio sam stava da ne želim da se deca eksponiraju. Promenio sam mišljenje ovde kada su počeli da mi nedostaju. Moja deca, bilo gde da su, znam da im je bolje nego igde na svetu. Meni odgovara sve, mogu sada da pozovem Zilhu i da razgovaram sa njom. Želeo sam da ih čujem tu noć, čudno mi je što je neko prihvatio poziv, pa posle odbio, iskreno, ni ne interesuje me - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'