AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Raskid Ivane Krunić i Baneta Čolaka privukao je veliku pažnju javnosti, a zadrugari su komentarisali odnos, sada već bivšeg para, u emisiji "Pretres nedelje", a Miona Jovanović iznela je situaciju koja je njoj zaparala uši.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna Bantova izjava mi je zaparalo uši: "Tek će se pričati o ovome!" Onda si rekao da sa njene strane nisu dovoljno jake emocije, a da sa tvoje je jake, ako je tako, zašto onda odustaješ. Treća stvar, rekao si da nećeš ići na proslavu, onda si pitao zašto te niko nije probudio - pitala je Miona.

Stefan Kandić, koji je porazgovarao sa oboje zadrugara nakon raskida, rekao je svoje mišljenje.

Pričao sam sa oboje i savetovao Baneta da joj ne pritiska, misleći da je naglo donela tu odluku. Namerno ih nisam poslao u izolaciji, da se ne bi ugušili. Ja verujem da je on iskreno zaljubljen u nju. Mislim da je zaljubljeniji on u Ivanu, nego ona u njega. Sa druge strane, možda nisu iste osobe, možda Ivana ne pokazuje emocije. Smatram da je njena porodica smatrala da ne postoji bolji način da joj ukažu. Ako zaboravimo šta si radio u prethodnoj sezoni, Bane se samo okrenuo i otišao kod Ermine, oboje su znali da će biti napada. Smatram da je trebalo da je pusti i da joj vremena da razmisli - objasnio je Stefan Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam Ivani pre njihove veze šta će se izdešavati. Ona je samu sebe ukanalila kada se pomirila sa Banetom nakon veze sa Erminom, kada je Banetova majka potencirala njihovu vezu. Ko je bilo ko da vređa dečka, a ni ne poznaju ga. Ona treba da uradi ono što ona sama misli, niko ne treba da utiče na njeno mišljenje - izneo je Bora Santana svoj stav.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miona Jovanović

'