AKTUELNO

Otvorio dušu!

Voditelj Milan Milošević postavio je novo pitanje gledalaca takmičaru koji je pre nekoliko dana ušao u "Zadrugu 3", Marku Miljkoviću :"Da li ti nedostaje Luna?"

Foto: Pink.rs

Luna, da, nedostaje mi. Ja Lunu nisam još uvek preboleo, kada je budem preboleo, ući ću u drugu vezu. Kada bude potpuno izašla iz mog srca, onda ću biti spreman za drugo nešto. Mnogo više sam mislio na nju napolju, jer ovde ima više ljudi, napolju smo se i čuli - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U potpunosti ne verujem u ove Markove izjave da i dalje voli Lunu. Luna je ovako ušla prethodne sezone i govorila da je sve podseća na Slobu. Sigurna sam da je Marko koristoljubiv i da je iz koristi ušao u vezu sa Lunom, a da su napolju bili zajedno zbog medijske pažnje - objasnila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je tu i lepih i ružnih trenutaka. Ja sam uvek komentarisala njih dvoje. Sada smo ponovo ovde i vrlo cenim njegov mozak. Marko Miljković nikada ne radi iste stvari. To nije do njega, to je do devojaka koje to dozvoljavaju. Nažalost nisu zajedno, oči smo vadili i govorili da od te veze nema ništa. Više su mi se svideli kada su bili napolju - pričala je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato sam ja i rekla da je on u mojoj glavi još uvek sa Lunom. Mi ćemo da se družimo. Moje mišljenje je pozitivno - rekla je Jelena Pešić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'