AKTUELNO

Otvorio dušu!

Voditelj Milan Milošević ove noći tokom spektakularne žurke razgovarao je i sa učesnikom druge sezone "Zadruge" Markom Petruševićem Petrućijem koji je rekao da se večeras proveo najbolje do sada u životu. Petrući je na početku razgovora rekao da se tokom žurke ignorisao sa bivšom devojkom Rebekom Popović koju i dalje voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ignorisao sam se. Njena drugarica me je dovela do nje, rekla je: "Dođi, molim te za naš sto", Rebeka mi je rekla: "Da li te je drugarica dovela, hajde molite udalji se, nije mi prijatno". Naravno da imam emocije prema Rebeki. Bio sam šest meseci sa njom. Imam emocije i sve najbolje joj želim. Nisam našao novu devojku, kada raskinem treba mi dosta vremena da raskinem. Rekla je da sam neozbiljan, mislila je... Gledala je neke stare klipove u kojima sam loše pričao sa njom, kada me nije zanimala - govorio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Petrući je izjavio da nije imao ozbiljne namere sa Marijanom Zonjić, ali i da nije zamerio Mini Vrbaški situaciju u kojoj se našla sa Aleksom Savićem i Eleonorom Miljković.

Sa Marijanom je to bila sprdnja. Nisam Mini zamerio zbog Alekse, pobegla je večeras. Ne mislim da me izbegava, sme ona sve da mi kaže. Grešan sam ja, grešna je ona, idemo dalje - dodao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj razgovora Petrući je komentarisao i superfinaliste druge sezone "Zadruge" i rekao da nije očekivao da će Marko Miljković zauzeti drugo mesto.

Iskreno, mislio sam da će Miljković biti peti, šesti. Stanija druga, Luna prva. Kada sam video da je Miljković bio drugi, zgranuo sam se. Miljković i te kako voli Lunu, a ta hladnokrvnost je maska. Stanija je folirant, on nje sve očekujemo. Ne verujem da će se pomiriti Marko i Luna. Mnogo puta su se svađali. Kada nešto ne ide, ne ide. Očekivao sam večeras ovde Davida i Anu. Ne znam šta im je. Verujem u njihovu ljubav, ali ne verujem u ljubav Stanije i Marka. Marko voli da se zaj*bava i menja ribe, a Stanija igra rijaliti. Bane Čolak me najviše razočarao, jer je radio svašta sa Zerinom. Meni je to poniženje - rekao je Petrući.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Petrušević

'