AKTUELNO

Otvorio dušu.

Bane Čolak bio je sledeći gost voditelja Ognjena Amidžića i odmah je krenuo da priča o raskidu sa Ivanom Krunić, koja je prekinula ljubavnu vezu sa njim nakon niza čestitki koje su joj pristigle danas za rođendan, a u kojima je najbliži osuđuju zbog veze sa Banetom, po kome su osuli brutalnu paljbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako nije bilo direktno ranije rečeno sve, ja sam video da su njeni najbliži protiv naše veze. Kada su otac i drugarica došli za Novu godinu, očekivao sam da će to ponoviti. Kada se to završilo, ona je nastavila da bude sa mnom, rekla je da ništa ne može da nas rastavi i da samo mi možemo da utičemo na to. Ja sam verovao u to, do danas, kada su stigle čestitke. Nisam očekivao tako teške reči i uvrede. Njen najbolji prijatelj rekao da ne dozvoli da je jedan Čolak vuče za nos i da se igra. Fanovi su me izvređali da sam manipulator, da radim sve za novac, da sam lažov... Ja sam hteo da je pustim da se to slegne. Ona me je ostavila, raskinula je. Rekla je da ne želi nikoga da čini tužnim napolju, da joj je bitna karijera, da ruši karijeru time što je sa mnom, a ušla je da je gradi - rekao je Bane, pa dodao:
Gledaoci su čuli kolika sam ja njoj podrška, za spot sam platio 2.000 dinara da se pusti. Ona je rekla da raskinemo. Ostao sam nedorečen u mnogim situacijama, prihvatio sam tu situaciju. Jeste mi jako teško, navikao sam na nju, loše se osećam. Nisam očekivao ovo ovako, ali nisam očekivao ni da će ona tako da prelomi preko kolena. Da donese bitnu odluku nakon par sati. Nije mi jasno šta sam ja to uradio. Znam da imam lošu reputaciju, ali ako je moja loša reputacija što sam radio stvari da zadržim osobu koju volim... Porodica joj je napisala: "Srećan rođendan. Tvoja porodica". Nije mi jasno da moja mama nije napisala čestitku. I ja imam isto porodicu, znam da mojoj mami nije svejedno da neko piše svašta za njenog sina - ispričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko se ne osvrće na uvrede drugih ljudi, ono što je bilo sa Tomovićem, ali se osvrću na to što sam joj ja okrenuo leđa (kad je ušla Ermina). Smatram da sam bio pažljiv, da sam sve radio za nas, da sam želeo da ona uspe u svojoj nameri, uvek sam bio tu da je poguram vezano za karijeru. Toliko osudu naroda i ljudi ne razumem. Ja nju volim, ali mama mi je rekla za Novu godinu da je bitno da ne ukaljam obraz. Trudim se od prvog dana, što manje svađa pokušavam da imam. Držim do sebe, ali u ljubavi znam da gubim ponos. Ne mogu da kažem da li ću se pomiriti sa njom, ali je razumem - dodao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'