AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda 12. sezone jedne od najgledanijih emisija "Amidži šou" na programu je i ovog utorka uživo od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostiće na prvi pogled nespojivu ekipu – pevače Kristinu Kiju Kockar, Tanju Savić i Ljubu Perućicu, kao i predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića.

Nakon što je prošle nedelje kao bomba odjeknula vest da je Kija nakon jednog gradskog događaja, pod dejstvom alkohola, upala u stan svog bivšeg supruga Slobe Radanovića, kada je došlo do fizičkog kontakta, pobednica prve sezone "Zadruge" i pevačica će progovoriti o tome šta se zaista dogodilo. Da li je došlo do fizičkog nasrtaja sa obe strane, šta je prethodilo njenom dolasku u Slobin stan i zbog čega su oboje demantovali da se sukob dogodilo, Kija otkriva u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs.

Iako je zbog porodice i preseljenja u Australiju Tanja Savić potpuno zapostavila pevačku karijeru, potpuno je uspela da povrati popularnost koju je nekad imala. Sve je počelo duetskom pesmom "Oči boje viskija" sa mladim reperima Koronom i Rimskim, a Tanja je u tom pravcu nastavila. Posle hitova "Laga laga", "Za ljubav nisi", "Soba zablude" i mnogih drugih, pre tri nedelje objavila je pesmu "Stranci". O trendingu, novim saradnjama i projektima, ali i privatnom životu, Tanja će govoriti u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Miloš Stokić

Ljuba Perućica oženio je nedavno dugogodišnju partnerku, atraktivnu voditeljku Katarinu Kolozeus. Međutim, umesto da sumira utiske sa svadbe i uživa u prvim danima braka, Katarina se suočila sa brojnim negativnim komentarima. Prvo se na društvenim mrežama pojavila priča da je morala da potpiše predbračni ugovor, a kada je sve demantovala i objasnila da je u pitanju šala, naišao je novi problem. Naime, svi su je kritikovali zbog dubokog dekoltea na venčanici tokom crkvenog venčanja, a šta o tome ima da kaže Ljuba i da li je to umanjilo sreću zbog venčanja, otkriće u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Aleksandar Jovičić postao je predsednik najveće beogradske opštine Palilula sa samo 29 godina, a zahvaljujući svojim postupcima, ophođenju prema sugrađanima, brizi i pažnji za svoje najmlađe i najstarije Palilulce, pažnji prema damama, bakama, majkama, trudnicama, potpuno je zasluženo dobio titulu "Džentlmena godine za region". U okviru konferencije "Jaka žena", koja je 18. oktobra održana u Vrnjačkoj banji, poznate dame iz sveta biznisa, sporta,umetnosti i medija, jednoglasno su ovu titulu dodelile Akeksandru. Kakve utiske nosi iz Vrnjačke banje i da li ova titula predstavlja dodatnu odgovornost da sva očekivanja opravda, ispričaće Aleksandar u razgovoru sa Amidžićem.

Foto: Tanjug

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou", u utorak 22. oktobra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Jovičić

#Amidži Šou

#Kristina Kockar

#Ljubomir Perućica

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Slobodan Radanović

#Tanja Savić

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'