AKTUELNO

Očekuje vas još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Ognjen Amidžić, autor i voditelj jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", i ovog utorka u dobro poznatom terminu uživo od 23 časa, obećava najbolju zabavu.

U susret prazniku koji slavi ljubav, Danu zaljubljenih, Ognjen će u studiju ugostiti parove kod kojih se ljubav rodila pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga" - Lunu Đogani i Marka Miljkovića, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, i Anu Korać i Davida Dragojevića.

Nakon ljubavne priče sa Slobom Radanovićem, koja je obeležila prvu sezonu "Zadruge" i koja nije imala srećan kraj, Luna je ušla u drugu sezonu odlučna da ispravi sliku koju je javnost stekla o njoj. Iako se još tokom prve sezone spekulisalo da između Marka i nje postoje simpatije, njih dvoje su odlučno demantovali to i tvrdili da su samo prijatelji. Ipak, početkom godine, njih dvoje su započeli vezu, koja opstaje uprkos čestim razmiricama. O emocijama koje su se rodile, razlozima njihovih sukoba i o tome kako vide budućnost svoje veze, Luna i Marko govoriće u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Osim što su Miljana i Zola započeli vezu pred milionskim auditorijumom, njih dvoje su otišli korak dalje i verili se, a sada žele da organizuju i svadbu. Iako su nekoliko puta raskidali, njih dvoje su se uvek vraćali jedno drugom. Koliko je teško biti u vezi u rijalitiju, kako na njihovu vezu utiče protivljenje Miljanine majke Marije Kulić i da li su odredili datum venčanja, Miljana i Zola otkirće u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou".

Foto: Printscreen Facebook/Pink.rs

Iako ima mnogo ljubavnih parova u "Zadruzi", najveću pažnju medija privukla je Anina i Davidova priča - naime, niko nije očekivao da će Dragojevič nedugo nakon diskvalifikacije verenice Aleksandre Subotić započeti vezu sa atraktivnom zadrugarkom. Iako njegova majka Biljana ne podržava vezu, što je milionski auditorijum saznao kada je David dobio poziv, njih dvoje ne odustaju od svoje veze. O tome kako gledaju na Biljanino protivljenje i podršku Anine majke, i da li planiraju zajedničku budućnost van rijalitija, Ana i David govoriće uživo u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen će, u svom stilu, staviti ljubav sva tri para na velike testove - Luna i Marko, Miljana i Zola, i Ana i David moraće da pokažu koliko se dobro poznaju i dokle su sve spremni da idu u najluđim igricama zarad ljubavi.

Osim zadrugara, za dobru atmosferu u studiju pobrinuće se harmonikaš Aca Sofronijević, poznat po odličnim svirkama.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 12. februara uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Sofronijević

#Amidži Šou

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lazar Čolić Zola

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'