AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Vaš omiljeni kasni večernji šou "Amidži šou" na programu TV Pink je i ovog utorka uživo od 23 časa, a Ognjen Amidžić je za svoje goste pripremio škakljiva pitanja i velika iznenađenja.

U ovonedeljnoj emisiji, sa Ognjenom će u studiju razgovarati pevačica Nikolija Jovanović, reper Stefan Cvijović Cvija, kao i novopečeni mladenci, Danijela Karić i Ivan Mileusnić.

Nikolija je nedavno objavila album "Yin&Yang" sa deset novih pesama, a za svaku od numera snimila je i spot. Ovo je bio izuzetno zahtevan projekat za popularnu pevačicu, a sve o albumu i onome što stoji iza njega, otkriće ovog utorka. Osim o karijeri, Nikolija će pričati i o svom privatnom životu - partneru Relji Popoviću i ćerki Rei - i njihovim planovima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon građanskog venčanja, Danijela i Ivan upriličili su 2. maja i crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a zatim i proslavu na kojoj su bile brojne ličnosti iz javnog života - Ana Nikolić, Merima Njegomir, Aleksandra Troicki, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dara Bubamara, Aleksandra i Filip Živojinović, Milica Pavlović i mnogi drugi.

Kako Karići prave svadbu, ko je sve bio pozvan na i kakve su poklone dobili, kod Ognjena otkrivaju sveže venčani Danijela i Ivan. Kako je Danijela u petom mesecu trudnoće, bračni par ispričaće i kako se priprema za dolazak deteta.

Foto: Pink.rs

Cvija će u emisiji "Amidži šou" predstaviti duet sa devojkom pod umetničkim imenom Kobrica. Njihova pesma "Milion" i dalje nema ovaj broj pregleda na Jutjubu, ali možda se to promeni nakon njihovog gostovanja kod Ognjena.

Foto: Pink.rs

Ne propustite najbolju zabavu i najluđe izazove u emisiji "Amidži šou" u utorak 7. maja od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Danijela Karić

#Ivan Mileusnić

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Stefan Cvijović Cvija

#Televizija Pink

#emisija

'