AKTUELNO

Otvorio je dušu u studiju Sanje Marinković i priznao sa kakvim se sve posledicama suočava nakon stravične saobraćajne nezgode u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina In", i ove subote u dobro poznatom terminu družiće se sa svojom vernom publikom na Pink televiziji, gde su joj u gostima bili Darko Lazić, Marko Miljković, Ana Bekuta, Jelena Trivan i Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

I ovog puta voditeljka je sa gostima razgovarala o muško-ženskim odnosima, ali i njihovim pritvatnim životima i sudbinama koje vas neće ostaviti ravnodušne. Jedna od priča jeste vezana za folk pevača Darka Lazića, koji je umalo nastradao u saobrćajnoj nezgodi koju je sam izazvao prošle godine. Ozbiljne zdravstvene posledice još uvek ima, a iz svega lošeg što mu se desilo izvukao je i određene pouke.

- Ti si u trenutku kada si imao najveći konto u banci bio sam? - upitala ga je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio sam... Tako je - saglasan je bio Darko, koji je potvrdio i Sanjinu pretpostavku da se često osećao kao trofej za pokazivanje.

Na konstataciju voditeljke da je svoje greške skupo platio, Darko je zaključio:

Foto: TvPink Printscreen

Njegovo priznanje inspirisalo je i Jelenu Trivan, koja mu je udelila korisan savet.

- Ja ću da ti kažem jednu poslovicu, da je zapamtiš do kraja života - ko radi šta hoće, dočeka šta neće. Nikad nemoj da radiš šta hoćeš.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In" u subotu, 12. oktobra, u 17 sati na TV Pink!

Pink.rs

#Darko Lazić

#Magazin In

#Marko Miljković

'