AKTUELNO

Moraće da odsluži kaznu!

Popularni reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli osuđen je nedavno na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima, nakon čega i je dalje nastupao van granica Bosne i Hercegovine.

Foto: / Printscreen Instagram

Međutim, kako saznaje ekipa emisije ''Premijera - vikend specijal'', Buba Koreli je danas priveden, a njemu predstoji još četiri meseci zatvora, budući da mu je u zatvorsku kaznu od godinu dana, na koju je osuđen, uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Buba Koreli i Almir Bozalija se terete da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizovane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo. Optuženi su drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju, navode iz Tužilaštva KS. Amar Hodžić se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine. Obojici će se u izrečenu kaznu zatvora uračunati vreme provedeno u pritvoru.

Pink.rs

#Buba Koreli

'