AKTUELNO

Za njega je to ništa!

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Buba, prema izvoru iz kantonalnog suda u Sarajevu, ima pravo žalbe u roku od 15 dana, a oglasio se i njegov advokat.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tačno je, ali ta žalba neće biti iskorišćena zato što je zaključen sporazum o priznanju krivice. To je predmet koji je od 2014/2015. godine, to je star predmet - rekao je Bubin advokat, a na pitanje da li će se u izrečenu kaznu uračunati osam meseci pritvora, kazao je:
Tako je. To se uračunava u izrečenu kaznu i preostaju ta četiri meseca. Prema našem Kivičnom pravu, postoji mogućnost da osobe koje su osuđene do godinu dana isplate kaznu. Ja pretpostavljam da će ta mogućnost biti iskorišćena. Ne znam koliko je tačan iznos. Kod nas je dan 100 maraka, oko 50 evra.

Buba bi u tom slučaju morao da izdvoji 6.238 evra kako ne bi završio iza rešetaka, a prema rečima građana za jedan nastup zaradi toliko novca. Advokat je dodao još i da se nije čuo sa Bubom Korelijem.

Nisam se čuo s njim nekoliko dana. Ne znam koji je njegov komentar i stav o ovoj priči - zaključio je Zlatko Ibrišimović.

Foto: / Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Buba Koreli

'