AKTUELNO

Imao je probleme sa zakonom.

Među omladinom danas su najpopularniji reperi Rasta, Cobi, Jala Brat i Buba Koreli. Ipak, oni zbog svojih postupaka nisu baš najbolji primer za mlade.

Rasta i sam na društvenim mrežama promoviše korišćenje lakih droga, dok je, kako pišu danas mediji Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli pre dve godine bio čak i u zatvoru zbog dilovanja droge. On je navodno uhvaćen sa kokainom, zbog čega je završio u KP domu u Sarajevu.

- Buba je jedno vreme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje dece koji su za idola izabrali upravo Korelija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE! EMINA JAHOVIĆ PREŽIVELA SAOBRAĆAJKU, evo kako se sada oseća! (FOTO)

- Policija je neko vreme pratila Korelija i kada su skupili dokaze i uverili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama kokaina i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio rečima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže - završava priču izvor.

Pink.rs

#Buba Koreli

'