AKTUELNO

Voleo bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a verujem da će biti - kaže Toma za Pink.rs.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Nadežda Biljić otkrila je danas na svom profilu na Instagramu da je u blagoslovenom stanju, a kao dokaz priložila je i fotografiju testa za trudnoću. Nadežda se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila da je otac deteta Toma Panić, koji ju pre oko mesec dana pretukao i sada ima zabranu prilaska pevačici.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević, Pink.rs

Budući da je Nadežda izjavila da je presrećna zbog prinove, kao i da veruje da će se sve rešiti po pitanju njenog odnosa sa Panićem, kontaktirali smo Tomu.

Da, fotografiju koju sam objavio dobio sam od svoje majke, koju je njoj Nadežda prosledila. Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu da uradim, jer čekam još mesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati i onda ćemo sesti i porazgovarati šta i kako ćemo dalje, do tada je neću kontaktirati. Voleo bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a verujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac - rekao je Toma za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Podsetimo, Pink.rs prvi je pisao o Nadeždinoj trudnoći kada je ona pre nešto više od mesec dana bila u poseti ginekologu.

Pink.rs

#Toma Panić

#Tomislav Panić

'