AKTUELNO

Teodora je otkrila za Pink.rs zbog čega smatra da ponovo treba da poseti Poreč.

Mlada pevačica i bivša učesnica najpopularnijeg rijalitija Zadruge, Teodora Džehverović ostavila je i te kako pozitivan utisak na sve gledaoce TV Pink, a to pokazuje i treći plasman koji je ostvarila od ukupno dvanaest superfinalista.

Međutim, ona je bila i meti osuda mnogih, a sve zbog navodne afere koja se dogodila sa kontraverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Naime, čak se i njegova devojka Doris nekoliko puta oglašavala kako bi mladu takmičarku skrnavila na sve moguće načine.

Foto: Pink.rs

Kako se cela priča svodila na njen boravak u Poreču sa svojim dečkom, Ćazimom i njegovom devojkom Dores, novinari sa portala Pink.rs su je odmah po izlasku upitali šta će se sada dogoditi po tom pitanju i na koji način će pokušati da reši sve nesuglasice koje su se dogodile tokom njenog učešća.

Teodora je sigurna u sebe izjavila da će se suočiti sa onima koji su pokušali da naruše njeno dostojanstvo, a nije izostavila i ni da bi ponovo bila gost u Poreču.

Ići ću u Poreč ako me budu zvali, mislim da neke stvari treba da rešim i to sa jednom osobom. Ne mogu da ostanem imuna na laži koje su izrečene o meni, svega i svačega je tu bilo, a izgovoreno je nešto što nema veze sa mnom - ispričala je Teodora verovatno aludirajući na njenog prijatelja Ćazima.

Foto: Pink.rs

Maca Diskrecija je takođe bila ta koja je upućivala uvredljive komentare na njen račun dok su zajedno delile istu prostoriju na luksuznom imanju, a nazivala ju je i pogrdnim imenima kad bi se to ukazala prilika. Ali, ona je ipak pre Teodore napustila takmičenje što je jasno ukazivalo na to da je pevačica od strane gledalaca imala mnogo veću podršku.

Džehverovićka nije krila da joj je drago zbog toga, jer joj je imponovalo to što je, prema njenim rečima, Srbija konačno otvorila oči.

Foto: Printscreen Youtube

Rekla sam samo da ima Boga, znala sam da sam bolja od nje. Drago mi je što je Srbija otvorila oči. Nju najviše podržavaju ljudi iz Bosne, trudila sam se da im otvorim oči, konačno su glasali za kvalitetne osobe - bila je iskrena Teodora.

S.Kuvekalović/ K.Ristić

#Maca Diskrecija

#Teodora Džehverović

'