AKTUELNO

"Voleo bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voleti najviše."

Darko Lazić postaće drugi put otac i to saznanje potpuno je izmenilo njegov život posle stravične saobraćajne nesreće od koje se još uvek oporavlja. Ono što želi sada je samo što pre da se oporavi kakao bi dane provodio sa verenicom Marinom Gagić.

Foto: Kobra/Pink.rs

Pevač je presrećan zbog ove vesti i želi da njegovo drugo dete bude sin. S obzirom na to da već ima ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, njegovi prijatelji se ne čude što priželjkuje da ima i naslednika.

Neka je živo i zdravo, i neka bude sin - rekao je Darko kroz šalu i nastavio:
Najsrećniji sam na svetu i pored svega što mi se dogodilo. Voleo bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voleti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svetu, sve sam mogao da upropastim - rekao je, navodno, Darko medicinskim sestrama.

Pevač je takođe rekao da je Gagićeva, koja ima samo 19 godina, ljubav njegovog života i da ni on ne shvata gde pronalazi snagu da zajedno s njim proživljava ove teške trenutke. Zahvalan je Bogu što je fina prema njegovim roditeljima, koji su je prihvatili kao rođeno dete, a još više jer ga nije napustila u najkritičnijim trenucima, kada mu je život visio o koncu.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović/Privatna arhiva

Darko je rekao da će se, odmah posle oporavka, oženiti Marinom. Ona je pokazala koliko ga voli i koliko poštuje njegove roditelje Branku i Milana. Sve vreme je uz njih. Lazića nijednog trenutka nije pustila da se sam nosi sa teškim bolovima. Čak i kad je saznala da je zavisnik od droge, nije posustala u nameri da ga spase od tog pakla - rekao je izvor.

Marina je najpre mislila da joj ciklus kasni zbog stresa koji je doživela. Međutim, kada je otišla kod lekara, on joj je saopštio da je trudna, i to je prvo rekla Darkovim roditeljima, a onda i njemu.

Pink.rs

#Darko Lazić

'