AKTUELNO

Izuzetno ga je cenio i poštovao.

Naš poznati reper Dalibor Andonov Gru stradao je u jezivoj nesreći u ponedeljak, dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Danas je održana komemoracija ovom umetniku u Domu omladine u Beogradu, a mnogobrojni prijatelji i poštovaoci Gruovog lika i dela okupili su se kako bi odali poslednju počast tragično nastradalom reperu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nigor Lazić, Nenad Knežević Knez, Leontina Vukomanović, Marko Đuroviski, Slobodan Veljković Cobi, Marko Bulat, Ivan Ivanović Đus i mnogi drugi okupili su se danas u Domu omladine i kroz suze ispratili potresne govore njegovih prijatelja i saradnika.

Marko Bulat je otkrio po čemu će pamtiti Grua, kog je izuzetno cenio i poštovao iako se nisu bavili istom vrstom muzike.

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: PRIZOR KOJI KIDA SRCA! Najtužnija scena s komemoracije: Gruova udovica sve vreme plakala i gledala u pod, a kada je čula muževljev glas na video-bimu SLOMILA SE ISTOG TRENUTKA! (FOTO)

Pamtiću ga po osmehu i pozitivnoj energiji, po dobrim ljudskim vrlinama, po skromnosti, prizemnosti, po perfekcionizmu. Začetnik je tog pravca devedesetih, kad sam i ja počinjao, on je počeo da radi i da snima te pesme koje su bile novina u to vreme. Napravio je izuzetan uspeh i obeležio je dosta generacija, momci su ga gledali kao uzora, oni su kasnije počeli kasnije da se bave tom istom ili sličnom muzikom, a on je bio začetnik i uvek ta neka zvezda vodilja - rekao je Bulat za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Sahrana preminulog repera obaviće se sutra u 14:30h na groblju Orlovača. Gru je iza sebe ostavio neutešne roditelje, brata, suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Šta je sve Marko Bulat rekao o pokojnom reperu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dalibor Andonov Gru

#Marko Bulat

'