AKTUELNO

Tošić je taštu Divnu izuzetno voleo i poštovao.

Slavna radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je posle duge i teške bolesti u svom domu u Beogradu, a iza sebe je ostavila neutešnu ćerku Jelenu, unuke Atinu i Niku, zeta Duška Tošića, a od nje su se potresnim rečima oprostile mnoge javne ličnosti koje su je izuzetno cenile i poštovale.

Foto: e-stock agency

Iako je bolovala od opake bolesti, niko nije očekivao tragičan ishod, budući da se Divna borila kao lavica do poslednjeg trenutka. Njen zet Duško Tošić doputovao je iz Kine čim je sazao tužnu vest, a bio je skrhan od bola. U prilog tome koliko je voleo i poštovao taštu govori i to što je sa Jelenom činio sve kako bi ona ozdravila, a oni su zajedno dočekali i 2019. godinu na Jeleninom nastupu u srpskoj prestonici.

Foto: e-stock agency

PROČITAJTE JOŠ: PRVA SUBOTA DIVNI KARLEUŠI: Na groblje niko nije došao, a ono što stoji na ploči ĆE VAS NAJEŽITI!

Tada su Duško i Divna pozirali nasmejani, veselili se uz Jelenine hitove, a nisu ni slutili da će pevačicina majka izgubiti životnu bitku samo dva meseca nakon toga.Inače, otkad je stigao iz Kine, Duško je sve vreme bio uz Jelenu u najtežim trenucima, a sve oko organizacije sahrane preuzeo je na sebe.

Autor: Pink.rs

#Divna Karleuša

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'