AKTUELNO

Njihova ljubav je bila velika!

Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao danas kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta. Bio je porodičan čovek, a supruga Danica ostavila je karijeru po strani kako bi se maksimalno posvetila njemu i deci. On je uvek lepo govorio o svojim najmilijima, a za suprugu je pričao da nikada nije bila razmažena trudnica.

Foto: Printscreen Instagram/danicaandonov

Kada se njegova supruga porodila po drugi put, Gru nije mogao odmah da je vidi, a iste večeri je morao da otputuje na nastup u Crnu Goru.

- Kada se Danica porodila, nisam mogao odmah da je obiđem jer je ona zbog carskog reza bila na intenzivnoj nezi, ali porođaj je protekao u najboljem redu, a ja sam već uveče morao da putujem u Crnu Goru na nastup. Srećan sam što sam dobio drugog sina, ali krivo mi je što baš sada imam nekoliko zakazanih nastupa, tako da nisam sa prijateljima istog dana mogao da proslavim srećan događaj, ali nadoknadio sam to narednih dana - kroz osmeh je pričao tada Gru koji je priznao da mu nije bilo svejedno kada je njegova draga otišla u bolnicu da se porodi.

Gruova supruga Danica je po rođenju drugog sina Relje ovako govorila o bebi, koji joj je odmah ličio na Dalibora.

Beba je dobro, a dobili smo velikog dečaka koji ima smeđu kosu i tamniji ten i sladak je na tatu. Presrećna sam što se sve završilo i jedva čekam da izađem iz bolnice - rekla je tada ponosna mama.

Foto: Printscreen Instagram/danicaandonov

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Danica Prvulović

'