AKTUELNO

Njihova ljubav bila je ogromna!

Poznata folk pevačica Elma Sinanović danas je izgubila supruga Smaila Sinanovića Magija koji se borio sa teškom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA! PREMINUO SUPRUG POZNATE FOLK PEVAČICE: Zbog ove objave njihove ćerke, plakaćete kao kiša! SKRHANE BOLOM!

Foto: Printscreen Instagram/elmasinanovic_official

Kako saznajemo, Elma je polagala veliku nadu u njegovo izlečenje i oporavak, a nije ni slutila da će se život njenog dugogodišnjeg bračnog partnera ugasiti danas.

- Elma je sinoć imala nastup, bila je dobro raspoložena, a ništa nije slutilo da će je danas ovo zadesiti sa Smailom. U velikom je šoku, bila je ubeđena da će se on izlečiti i da će sve biti kao nekad. To je bila ljubav koja se jednom u životu desi i svi koji ih poznaju znaju da su oni imali nešto posebno - otkriva izvor blizak pevačici za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram/hulijasinanovic_official

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život.

Autor: Pink.rs

#Elma Sinanović

'