AKTUELNO

Njihova ljubav cveta.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su u rijalitiju "Zadruga" uplovili u ljubavnu romansu uprkos činjenici da je pevačica imala dečka napolju. Kroz devet meseci koliko borave u Beloj kući, Džehverovićka se zaljubila u manekena, a na bivšeg ni ne pomišlja.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je njihova veza prolazila kroz krizni period, tokom poslednjih meseci oni uživaju u svojoj ljubavi. Danas su zadrugari komentarisali da Teodora pokazuje veću zaljubljenost nego Anđelo, a evo šta se njoj najviše dopalo kod svog izabranika.

Anđelo je za mene novo iskustvo, ja nikad nisam imala dečka koji nije imao dugu vezu, nikad dečka koji je jedinac... On je u nekim situacijama malo samoživ, razmažen, onda ja to tolerišem. On je mnogo pažljiv prema meni, tu je za mene 1.000%. Nije to ko koga više voli. To je stvar razumevanja, iako sam ja mlađa, jer sam ja ipak malo iskusnija u tome, imala sam dugu vezu. Što se tiče seksualnog odnosa, to neću a komentarišem, tu sam zadovoljna, a što se tiče njegovog ponašanja u vezi, što se tiče iskustva, to mi malo smeta i ovde se trudim da to istolerišem - priznala je Džehverovićka.

Voditeljka Rada Radenović je primetila sa koliko ljubavi Teodora priča o Anđelu, pa ju je upitala da li bi otišla korak dalje i udala se za njega.

Sada? Pa... Ja sam devojka koja ne voli avanture što se tiče veza i meni je pre svega želja da se ostvarim kao pevačica, ali i te kako kao majka i žena - rekla je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se veza ovih golupčića nastaviti i nakon rijalitija s obzirom na to da manekenova porodica ne podržava njihovu ljubav ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Luna TEŠKA SRCA PRIZNALA DA SE NEĆE POMIRITI SA Slobom, ali je na ovaj način rešila da ga ZADRŽI! (VIDEO)

Šta je još Teodora rekla o Anđelu i njihovom odnosu pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'