AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je rodni grad učesnice rijalitija "Zadruga".

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, jedna je od najkontroverznijih učesnica "Zadruge". Već skoro pet meseci njeno ponašanje, izjave, postupke i rasprave komentarišu milioni gledalaca najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, a ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" uputila se u Tuzlu, njen rodni grad, kako bi saznala šta o njoj misle njene komšije i sugrađani.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta da vam kažem... Korektna je kao komšinica, kao stanovnica našeg naselja. Mama joj se odselila, ne znam ni ja gde. Njena majka je bila loše dok je ovde stanovala, slabo je iz kuće izlazila. Maca malo preteruje u nekim stvarima, al' šta ja znam, to je sve igra, znate već. Kakva je ona, takvi su i ostali oko nje - rekao je prvi sagovornik, koji o Maci, kao komšinici, misli sve najbolje.

Foto: TvPink Printscreen

- Dosta drska osoba, ona se uvek nalazi u žiži javnosti. Izaziva dosta različitih mišljenja, ali znam dosta njih koji opravdavaju njeno ponašanje. Ona samu sebe brani, drži svoj karakter - rekao je drugi sagovornik, dok treći nije krio netrpeljivost prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne volim je, ne mogu je očima smisliti - priznao je on, dok je jedna devojka istakla kako niko iz Tuzle Macu ne komentariše u pozitivnom kontekstu.

Foto: TvPink Printscreen

- Niko to ne komentariše pozitivno, svi negativno, ismevaju je - izjavila je sagovornica emisije "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Celu današnju emisiju pogledajte u donjem snimku.

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Tuzla

'