AKTUELNO

Nakon preljube usledio i razvod.

Legenda narodne muzike Lepa Lukić, kojoj je pravo ime Lepava Mušović, imala je veoma buran i strastven ljubavni život. Pored vanvremenskih hitova, Lepa je ostvarila mnoge velike i prave ljubavi, pa se udavala čak četiri puta.

Foto: Printscreen Instagram/lepa_lukic_official

1977. godine Lepa se udala za tada mladog, lepog i uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića, a ovaj brak potrajao je sedam godina. Pevačica je uhvatila Vladu u preljubi, i to u njihovom porodičnom domu, a odmah posle toga su okončali bračnu zajednicu. Lepa je svojevremeno i opisala ovu neprijatnu situaciju u svom, dobro poznatom, stilu.

Foto: KTV Televizija - Zvanični kanal/Printscreen YouTube

Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologu*u! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

Tada se spekulisalo da je ljubavnica ustvari Suzana Perović, bivša učesnica "Zadruge 2", koja se 1986. godine udala za Vladu, koji je samo dve godine pre toga stavio tačku na brak sa Lepom.

Foto: KTV Televizija - Zvanični kanal/Printscreen YouTube, TvPink Printscreen

Podsetimo, Suzana je u "Zadruzi 2" javno varala Perovića sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem, te je navodila da je njen brak sa Vladom fiktivan i da gotovo čitavu deceniju nisu zajedno.

Da li je Lepa uhvatila Vladu u krevetu sa Suzanom, ili je reč o nekoj drugoj ljubavnici koja nije poznata javnosti, nikada nije otkriveno.

R. L.

#Lepa Lukić

#Suzana Perović

'